top of page

Wil je van hoofdpijn af? Meer ontspanning nodig?

Je bent goed bezig met je gezondheid, leefstijl en mindset. Alleen die steeds terugkerende hoofdpijn of spanning beperken je in veel dingen die je zo graag doet.

Er is genoeg wat je doet of wilt doen wat op de lange termijn super werkt. Alleen dat werkt NU nog niet. En dat werkt ook niet na een slechte nacht of bij een deadline die je moet halen.

Er is een hele fijne makkelijke manier om je hoofdpijn in 5-10 minuten te laten afnemen. Het is geen oplossing op lange termijn, WEL op de korte termijn.

Als je net even wat meer rust, ontspanning en een helder hoofd nodig hebt dan is lymfedrainage een geweldig middel.

De handgrepen voor je hoofd, de basis, zijn heel goed zelf te leren en te doen. Het is geen vervanging van behandeling, wel is het een ondersteuning bij tijdelijke hoofdpijn of in het totale herstelproces van langdurige hoofdpijn (vraag altijd je behandelaar of je zelf lymfedrainage mag toepassen naast de lopende behandeling).

Hoe je kunt beginnen

Mijn missie is om jou in je dagelijks leven te helpen letterlijk (meer) in beweging te komen.

In dit geval help ik jou je hoofdpijn te verlichten. Minder hoofdpijn en een meer ontspannen gevoel levert meer vrijheid om te bewegen. Letterlijk en figuurlijk in beweging te komen.

De handgrepen zijn nu te leren via hele praktische, eenvoudige en korte video's. Meld je via de cursus pagina aan. Dan krijg je binnen 24 uur een e-mail met een betaallink. Na betaling krijg je dan inloggegevens en kun je starten.

N.b. uiteraard kan ik via e-mail geen medische vragen beantwoorden. Wel kan ik je snel op weg helpen als een handgreep niet lukt of je wilt weten of een bepaalde reactie door deze lymfedrainage kan komen. 

Wat krijg je in deze cursus?

 • 7 video's

 • Een basis aan anatomie van het lymfesysteem

 • Hoe het lymfesysteem werkt zodat je weet waarom het voor de hoofdpijn effect heeft

 • 4 handgrepen, van elk een duidelijke video

 • Een methode die helpt hoofdpijn snel te verminderen

 • Een vervanging voor paracetamol en veel andere pijnstillers

 • Heldere instructie over volgorde van handgrepen 

 • Je ontdekt wanneer je het beste de lymfedrainage kan doen

 • Tips over hoe je het effect kunt vergroten

 • Binnen 24 uur reactie op een vraag via e-mail

Kosten: €9,95.

Schrijf je hier in, dan ontvang je binnen 24 uur een e-mail met betaallink. Na betaling krijg je toegang tot de cursus en kun je gaan genieten van ontspannen hoofdpijnvrije momenten.

De cursus is niet geschikt:

 • Als je een van de volgende aandoeningen of behandelingen hebt: decompensatio cordis (ernstig hartfalen), slechte nierfunctie, tijdens behandeling tegen kanker, orgaantransplantatie, infecties of tbc.

 • Wanneer je verwacht dat dit je permanent van je hoofdpijn afhelpt. Deze methode is om je een makkelijke, gezonde en goed werkend alternatief voor pijnstilling te leren. Het kan je snel helpen voor 1 tot enkele uren. Heb je vaak terugkerende hoofdpijn dan is er meer nodig om definitief er van te herstellen.

Heb je vragen over of de cursus geschikt is? Stel ze gerust via janneke@basisinbeweging.nl.

Wat zeggen anderen

Wat een goed geluid en beeld. Erg fijn. Zodra ik weer hoofdpijn heb ga ik het toepassen.

 

Heel fijn dat je aanwijzingen e-mailt als een handgreep niet lukt.

Geweldig dat ik deze methode ook zonder hoofdpijn kan doen. Ik merk dat ik er goed door ontspan en dat helpt mij om hoofdpijn te voorkomen.

Goed te volgen video's. Geen ellenlange verhalen, wel lekker snel aan de slag. 

Het is goed te leren en daarna te gebruiken. Online en toch persoonlijk door te kunnen mailen met Janneke

Janneke

Als oefentherapeut Mensendieck en Fysiotherapeut geloof ik in de kracht van bewegen. Door mijn grote diversiteit aan werkervaring en door persoonlijke interesse ben ik me steeds verder gaan verdiepen in natuurlijk bewegen. Waar zijn we voor gemaakt en hoe kunnen we dit toepassen in onze huidige omgeving en leven. 

Ik geloof in 4 pijlers die samen de gezondheid vormen. Beweging, rust, mentaal en voeding. Nu zijn er heel veel mogelijkheden om aan gezondheid te werken. Ik doe dat via bewust en natuurlijk bewegen.

Wil je liever behandeling en begeleiding in je herstel? Kijk dan op www.basisinbeweging.nl of stuur mij een e-mail op janneke@basisinbeweging.nl

"Bewegen zoals bewegen bedoeld is"

Bedankt voor de inzending!

Contact

Basis in Beweging

Janneke de Jong - de Vries

janneke@basisinbeweging.nl

06-41373006

Tilburg

Kvk: 71347798

AGB therapeut: 04113967

AGB praktijk: 04029499

BIG: 29908657504

Privacy policy

bottom of page